13ª Jornada de Portes Obertes a AFAB el proper dissabte, dia 20

13ª Jornada de Portes Obertes a AFAB el proper dissabte, dia 20

Les paraules de Sant Agustí "La medida del amor es amar sin medida" són el lema de la XIII Jornada de Portes Obertes que l'Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer de Barcelona prepara pel proper dissabte 20 de desembre.

tumblr_static_decorated-christmas-tree

AFAB us desitja un Bon Nadal i es complau a convidar-vos a les activitats que es duran a terme a la nostra seu, situada al carrer Cartagena, 182, de Barcelona.

A les 11:30 us donarem la benvinguda i presentarem tots els actes de la jornada.

A les 11:45 presentarem el projecte del Calendari Solidari 2015 de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, amb persones afectades per l'Alzheimer i projectarem el Making of d'aquest calendari.

making of mossos

A les 12:00, el membres de l'Institut de Ciència i Teatre, InCiTe, tancaran la seva gira per les AFA de Catalunya amb la seva conferència teatralitzada sobre el desig i l'amor que té el títol "Amor en temps de crisi".

foto amor jornada mossos

Després de l'obra, farem un aperitiu.

Ben recuperats a la tarda reprendrem l'acció a les 17:30 amb molt de riure, literalment. "La risoteràpia com a teràpia eficaç", un taller de risoteràpia a càrrc del psicòleg clínic i especialista en hipnosi i risoteràpia José Elías Fernández González.

risoterapia

Farem la CLOENDA a les 18:30, amb una xocolatada!

Com cada any en aquestes dates, us convidem a tots a passar un dia amb nosaltres per mostrar-vos la nostra feina, el nostre lloc de treball i les nostres cares. Espero trobar-vos a la nostra seu!

2018-04-16T14:34:54+00:00