20-S: Primera edició de l'Alzheimer Race

20-S: Primera edició de l'Alzheimer Race

El diumenge 20 de setembre es realitzarà a Igualada la primera edició de l’Alzheimer Race, una cursa i caminada solidària organitzada per la delegació Anoia d'AFAB i l’Hospital de Dia Sant Jordi del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI).

Alzheimer RaceLa cursa i caminada tindrà la sortida i arribada a la plaça del Mercat de la Masuca, davant de l’Hospital de Dia Sant Jordi. La cursa recorrerà els 6,3 km de l’anella fluvial, un recorregut de dificultat baixa pensat per gaudir de l’entorn fent activitat a l’aire lliure de manera segura. En el cas dels caminants el recorregut serà una mica més curt, d’uns 4,3 km.

Els fons recaptats es destinaran a la delegació de l'Anoia d'AFAB, però sobretot es busca l'objectiu de sensibilitzar i informar la població respecte l’Alzheimer. També es vol donar a conèixer l’anella fluvial d’Igualada, un nou espai verd habilitat per l'Ajuntament d'Igualada, col.laborador de l'activitat, amb l'objectiu de reforçar els hàbits saludables.

parc fluvial

L’inscripció ja està oberta i es realitza per Internet amb un preu base de 10€ per persona. És gratuïta per als nens de fins a 8 anys d’edat. A les 12 està previst fer l’entrega de premis als millors classificats. També es faran sortejos de regals i activitats per als acompanyants, amb inflables pels menuts.

Per més informació podeu entrar a la web i al Facebook de l'activitat. Ja us podeu inscriure a la cursa o a la caminada.

Planol-Cursa-i-Caminada-Alzheimer-Race

La delegació Anoia de l’AFAB va néixer l’any 2000 recollint les necessitats dels familiars de malalts d’Alzheimer de la comarca, en aquells moments amb manca de recursos socials i informació relacionada amb la pròpia malaltia. Com a tasca prioritària, la delegació treballa per millorar la qualitat de vida del malalt d’Alzheimer i de les famílies afectades.

2018-04-16T14:34:54+00:00