26 de setembre: Gran Festa "Solidaris amb l'Alzheimer" al Parc de la Ciutadella

26 de setembre: Gran Festa "Solidaris amb l'Alzheimer" al Parc de la Ciutadella

Doneu-nos el vostre suport i solidaritat simplement gaudint amb nosaltres de música i humor, jugant i rient en comunitat al Parc de la Ciutadella.

banner festa ciutadellaL'Alzheimer és un problema social, perquè la dependència que genera afecta també a la família cuidadora de la persona que pateix la malaltia. Com a problema amb incidència en tots els ordres de la societat, només el podem afrontar junts, en comunitat, transcendint fronteres, ideologies o qualsevol condicionament.

fira globosAprofitant l'interés que produeix el Dia Mundial de l'Alzheimer cada mes de setembre, AFAB llança una important campanya d’informació i sensibilització sobre la malaltia d’Alzheimer.

L’objectiu és difondre la patologia, donar a conèixer a tota la societat el suport associatiu amb què compten els malalts i els seus familiars, i incrementar la consciencia pública sobre aquest problema. Però no només volem informar-vos i demanar-vos suport...

Us proposem una festa solidària, dirigida a tots els públics, lúdica i interactiva.

fira gent gespa

Data i lloc: 26 de setembre de 2015 al Parc de la Ciutadella (Plaça de la Cascada).

Adreçat al públic de totes les edats

Horari: de 9h a 16hPROGRAMA

Esteu atents a l'actualització del programa d'activitats, que anirem completant en els propers dies.fira estands carteleraEstands informatius: aprofiteu per aclarir aquells dubtes que tingueu sobre la malaltia d'Alzheimer i altres demències!

Hi haurà: exposició d'activitats realitzades a l'AFAB, panells informatius, llibres i manuals per nens i adults i una taula informativa on us atendrem personalment per resondre a qualsevol pregunta.

make upEstands d'activitats per nens: per portar els més petits a jugar i esbojarrar-se una estona!

Hi haurà: contacontes, titelles, dibuix, maquillatge, jocs mentals infantils.

Logo frigo peqI també presentarem el Koloriki, un divertit gelat de FRIGO que pinta la llengua i dona color a totes les festes. (Però, més important, està fet seguint un compromís nutricional d'ingredients naturals i control de calories i sucres.)

Estands d'activitats psicomotrius: per moure una mica el cos i passar-ho bé!

Hi haurà: ping pong, futbolins, gimcames i un estand de la Universitat Blanquerna.

Estands d'activitats cognitives: per portar els vostres familiars a fer activitats o posar a prova la vostra ment vosaltres mateixos!fira actuaciones banner

A més d'acompanyar-nos amb la seva música, els conjunts i artistes que ens visitaran ens faràn tallers musicals i de dansa.


logo swing maniacs

Swing Maniacs BCN

Practiqueu el swing, un ball que és molt més que això: és un estil, és una forma de vida!

swing maniacs 2Als darrers anys la falera pel swing a Barcelona ha convertit la capital catalana en un punt de referència europeu. Avui Swing Maniacs és una de les escoles de ball amb més influència dins el panorama barceloní, ofereix cursos de ball de tots els estils per ballar amb música swing i compta amb un gran nombre d'alumnes.

Però sobretot, als maniacs del swing els encanta apuntar-se a esdeveniments, mogudes i jams, on porten el seu ritme incontenible, alumnes i professors mostren el que han après i els aficionats al swing es troben amb qui poder ballar.


logo bollywoodBollywood Dancing Ganesh

Retrobeu la llum i el color de les danses de Bollywood!

Alegria, sentiment, connexió, col.laboració... aquest són alguns dels elements que es posen en joc en el ball d'estil Bollywood. Aquest estil de dansa fa servir com cap altre el cos com a eina d'expressió, no només vers els altres, sino vers a un mateix.

Sovint, l'accelerat ritme de vida que portem fa que no posem prou atenció a les veritables necessitats que tenim: ritme, color, passió... Bollywood Dancing Ganesh és tot això, i molt més.

bollywood


sonio negroSonío negro

Descobriu l'ancestral llenguatge del flamenco i amb quina facilitat conviu amb altres estils!

Federico García Lorca recordava que un dia en el qual el cantaor Manuel Torre escoltava a Manel de Falla, li va dir: "todo lo que suena bien tiene soníos negros".

Aquesta manera de parlar pròpia del flamenc descriu una realitat musical: un tipus de registre vocal que transmet un dolor que no és físic, sino una expressió de dolor ancestral heretada per la via de la comunicació oral. Aquest és el llenguatge del flamenc, que els membres de Sonío negro ens expliquen mentres ens deleiten amb el seu art.


totmagiafondo

Tot Màgia

Veieu la màgia davant del vostres ulls, de la ma d'uns mestres de la il.lusió... i de l'il.lusionisme!

TotMagia no és un club, no és una empresa, no és una fundació… Per saber què és TotMàgia s'ha de buscar en la seva essència: TotMàgia és amistat i, evidentment, pura màgia.

Els genials mags que formen aquest grup són vells amics d'AFAB i sempre responen quan els demanem que ens ajudin a reviure amb ells el seu món màgic, un univers molt especial que saben fer servir per construir noves il.lusions i donar ganes de continuar en la lluita que molts vivim a diari.

totmagia escenario


escut05 castellers bcnCastellers de Barcelona

Viviu l'emoció més nostra, un relat d'esforç i col.laboració, una mostra de la força de la comunitat!

Els Castellers de Barcelona van ser fundats a Barcelona l’any 1969 per un grup d’aficionats provinents de les terres de Catalunya on aquesta tradició estava més arrelada. Amb el seu esforç i il·lusió van aconseguir convertir una nova colla en el que ara és: un referent dins la cultura popular catalana d’arrel tradicional.

castellers pinyaEls castellers de Barcelona són la quarta colla castellera més antiga amb continuïtat ininterrompuda des de la seva fundació per darrera dels Nens del Vendrell, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca.

AFAB se sent molt feliç de poder unir el seu esforç al d'aquesta colla de camisa vermella, sempre disposada a realitzar les seves construccions amb una barreja de força, equilibri, valor i seny.

Som de Barcelona i aquests són els nostres castellers!

castellers ajuntamentlegion501 telefonicaEn la seguretat de la Festa Solidària, els Mossos d'Esquadra tindran l'ajuda d'excepció d'un cos molt especial: la Legió 501 - Spanish Garrison de l'Imperi Galàctic, sota el comandament del mismíssim Darth Vader.

La Legió 501 va néixer com una experiència de recreació Star Wars pels veritables apassionats de la moderna mitología creada per George Lucas. Avui s'enorgulleix d'aportar tots els seus recursos per ajudar en actes solidaris o de recaptació de fons per entitats altruistes i benèfiques.

501stmasterbanner_lg

2018-04-16T14:34:54+00:00