30 anys al costat de les famílies amb Alzheimer

30 anys al costat de les famílies amb Alzheimer

Durant tot 2017  l’AFAB commemorarà aquesta efemèride amb una sèrie d’actes que els ajudaran  a donar a conèixer la feina d’aquests anys a tots els familiars, col·laboradors i a la societat en general.

logo30anysafab

L’Acte de Commemoració Institucional tindrà lloc a l’Ajuntament de Barcelona a la primavera.  Un homenatge a les famílies que reunirà a tots els expresidents de l’Associació i comptarà amb personalitats rellevants de la neurologia, autoritats polítiques i familiars de malalts d’Alzheimer.

El 6 de juny, durant tot el dia, tindrà lloc al CosmoCaixa la Jornada Divulgativa sobre l’Alzheimer, que constarà de 4 taules rodones on els diferents actors implicats en l’Alzheimer debatran sobre els diferent temes relacionats amb la malaltia.

També a la primavera se celebrarà l’acte d’inauguració del nou centre d’Atenció Integral de l’AFAB, que comptarà amb la conferència d’un reconegut neuròleg.

A més a més, pel Dia Mundial de l’Alzheimer, el 16 de setembre, s’organitzarà una gran festa al Parc de la Ciutadella “Solidaris amb l’Alzheimer” amb actuacions, informació sobre la malaltia i activitats per a grans i petits.

dsc05242

El 5 d’octubre tindrà lloc un concert benèfic al Palau de la Música, amb l’actuació de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona.

I, per finalitzar aquest any ple de celebracions, el desembre es lliurarà el premi AFAB a la millor iniciativa per la lluita contra l’Alzheimer.

L’objectiu principal d’aquests actes és:

- Donar a conèixer les activitats i serveis de l’Associació al públic en general.

- Fer difusió de la problemàtica social i familiar de la malaltia.

- Aconseguir estar presents als mitjans de comunicació per donar a conèixer l’AFAB.

- Aconseguir més donacions i socis.

Tot això per poder oferir a les famílies amb malalts d’Alzheimer un suport cada vegada més complet.

Volem que tothom se sumi a les nostres activitats!

 

 

2018-04-16T14:34:54+00:00