A l'AFAB combatim l'Alzheimer ballant

A l'AFAB combatim l'Alzheimer ballant

Com cada any, els usuaris del centre de dia de l’AFAB vam participar en el projecte “Ballant amb l’Alzheimer”, impulsat per la investigadora principal del projecte, Susana Pérez, del Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, en col·laboració amb el nostre centre.

 

Aquest projecte pretén aportar benestar, caliu i ànims a un grup de persones que pateixen l’Alzheimer, una demència que causa problemes amb la memòria, el pensament i el comportament de les persones.

 

“Ballant amb l’Alzheimer” té com a objectiu animar als pacients a ballar, ja que la dansa és una activitat que permet augmentar l’estat emocional de les persones afectades. Tan és així, que gràcies a la dansa i a la música, la predisposició dels usuaris en relació a la malaltia i a les seves relacions varia cap a bé.

Un any més, els voluntaris van oferir una experiència única als participants del projecte, interpretant una coreografia que van poder gaudir i ballar al ritme de la música. 

Ballarins del Conservatori Superior de Dansa - Institut del Teatre, gràcies per col·laborar amb el benestar de les persones que ho necessiten. Gràcies per treure un somriure a cada un dels participants del projecte.

 

2018-04-16T14:34:54+00:00