Activitat amb els alumnes de Blanquerna!

Activitat amb els alumnes de Blanquerna!

Aquest any els dos centres hem aconseguit fer l'activitat amb els alumnes de ciències de l'educació i l'esport de la universitat Blanquerna, Ramon Llull.

No ha pogut ser presencial, però hem gaudit moltíssim. Tenim la sort de seguir realitzant les nostres activitats adaptant-nos a la situació actual.

Aquí us deixem una recopilació d'imatges de l'experiència! Alegria, somriures i bona companyia!

A AFAB sempre trobem la manera de mantenir la ment activa mentre ens ho passem d'allò més bé!

imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!imatge Activitat amb els alumnes de Blanquerna!
2018-04-16T14:34:54+00:00