Activitats commemoratives del Dia Mundial de l'Alzheimer

Activitats commemoratives del Dia Mundial de l'Alzheimer

“Somriures pel record” és el lema escollit per l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Barcelona per la campanya d’informació i divulgació amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer. La campanya tindrà com a acte central la festa “Solidaris amb l’Alzheimer, que tindrà lloc el dissabte 29 de setembra al Parc de l’Estació del Nord.

 

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Barcelona (AFAB) té entre els seus objectius prioritaris sensibilitzar el conjunt de la societat sobre la problemàtica que comporta l’Alzheimer i d’altres demències. Per fer-ho possible, amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, cada setembre organitza una sèrie d’actes commemoratius amb diverses activitats lúdiques i informatives per conscienciar la població, apropar la malaltia i demanar el suport de la societat.

Activitats per a tota la família.


El divendres 21 de setembre com cada any, traiem les taules petitòries al carrer per tota la ciutat per informar i recaptar fons destinats a l’ajut de les famílies.

El dissabte 29 de setembre tindrà lloc la tradicional festa solidària, que aquest any es trasllada al Parc de l’Estació del Nord per seguir gaudint de les actuacions i activitats per grans i petits.

El divendres 5 d’octubre a la Casa Golferichs tindrà lloc la conferència teatralitzada “El corazón no olvida”, una història que parla de l’Alzheimer.

El diumenge 21 d’octubre hi haurà un concert solidari al Palau de la Música catalana interpretat per la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, dirigida per Carlos Checa.

2018-04-16T14:34:54+00:00