AFAB tanca un acord amb Pianos Vius per portar un piano al nostre centre

AFAB tanca un acord amb Pianos Vius per portar un piano al nostre centre

Aquest any la nostra associació fa 35 anys d'història i amb motiu d'aquesta commemoració estem preparant un seguit d'activitats i accions que molt aviat us presentarem. De moment, ens complau anunciar-vos que hem tancat un acord amb Pianos Vius, una associació cultural sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure la música en tots els seus àmbits i estils, i en particular l'ús del piano com a instrument per omplir els espais públics de música i emocions.

Pianos Vius dota de pianos als espais, públics o privats, que estiguin interessats en oferir música en directe sense ànim de lucre ni restriccions d'accés. Per tant, el nostre centre de Cartagena es dotarà d'un piano perquè els músics que ho desitgin puguin oferir un cop a la setmana música en directe.

Ja tenim ganes de sentir la música al nostre centre de Cartagena. Com ja sabeu, la música aporta grans beneficis en les persones amb Alzheimer: té una capacitat molt alta per evocar records, regular les emocions, proporcionar confort i aliviar l'estrès. A més els ajuda a concentrar-se i a apropar-se als demés. 

A tots els músics i especialment pianistes, us animem a venir a tocar!

 

 

 

 

2018-04-16T14:34:54+00:00