AIRES: el nou grup de familiars de l'AFAB

AIRES: el nou grup de familiars de l'AFAB

 

Com ja sabeu, a l'AFAB estem al costat de les persones amb Alzheimer, però també volem recolzar els seus familiars, que dia a dia, pateixen la sobrecàrrega d'aquesta malaltia. En aquest sentit, hem creat el grup de familiars AIRES, destinat a oferir-los un espai personal, fora de la malaltia del seu familiar. 

AIRES és un grup destinat a familiars i cuidadors de persones en situació de dependència que persegueix l'objectiu de trobar un espai de descans per a ells que els permeti gaudir d’activitats lúdiques, distanciant-los de les problemàtiques diàries, ampliar la seva xarxa de relacions socials, gaudir d'exposicions, visites o activitats a Barcelona i fomentar la independència del grup més enllà de les sortides programades.

La idea inicial és realitzar 2 sortides mensuals (cada 15 dies), divendres, de 10 a 12 del matí. Aquí teniu la programació d'activitats per aquest trimestre:

Programació d’activitats:

 8 d’Abril: Visita al mercat dels Encants

22 d’Abril: Parc del laberint (Horta)

 6 de Maig: Exposició Palau Robert – Rafael Patxot. Mecenes, científic... l’home.

20 de Maig: “Modernisme i modernitat” Caixa Fòrum (3€) – Visita guiada per l’antiga fàbrica. Finalitzem veient les vistes de Barcelona des de la terrassa del Caixa Fòrum.

 3 de Juny: “Ruta del Pi” – Visita a la Fira Artesana de la Plaça del Pi i recorregut pels carrers cèntrics de Barcelona, visita a la Catedral.

17 de Juny: Projecció de pel·lícula i col·loqui (a AFAB). Cloenda i pica-pica.

Quin és el funcionament? 

Crearem una xarxa de comunicació via whatsapp o mail per facilitar informacions entre els participants. A partir d'aquí es pactarà un punt de trobada proper a l’activitat a realitzar, per tal de facilitar el desplaçament dels participants. Tot i així sempre hi haurà la opció de quedar al Centre d’AFAB com a punt de referència.

En cas de no poder realitzar l’activitat programada per incidències meteorològiques, podrem disposar d’un espai a AFAB per realitzar una activitat alternativa.

El planning inicial està obert a noves propostes que siguin del vostre interès.

A tots els familiars i cuidadors de malalts d'Alzheimer que de tant en tant volgueu respirar una mica d'AIRES frescos en el vostre dia a dia... Us esperem!

Per a més informació podeu contactar amb:

Sònia Maymó: spsicologic@afab-bcn.org

Santi Gil: spsicologic2@afab-bcn.org

O bé trucar al Telf. 93.412.57.46

2018-04-16T14:34:54+00:00