Cinema "Palomitero" a la fresca: EL DISCURSO DEL REY

Cinema "Palomitero" a la fresca: EL DISCURSO DEL REY

OSCARDiscursoReyAquest proper dijous 23 de juliol fem la segona sessió de Cinema "Palomitero" a la fresca, amb la projecció de una gran pel.lícula, multiguanyadora d'Oscars: El discurso del rey.

El nostre cinema no és a la fresca perquè el fem al carrer, sino perquè el fem amb aire acondicionat. Així es veu i es sent millor!

Aques dijous us proposem una pel.lícula protagonitzada per dos gegants de la interpretació: Colin Firth i Geofrrey Russell. "El discurso del rey" explica la història real del rey George VI, que era tartamut i tenia grans problemes per exercir les seves funcions. Per això va buscar l'ajuda de Lionel Logue, un expert logopeda que va fer servir tècniques molt poc ortodoxes per eliminar aquest defecte del rei.

Aquest excel.lent film va guanyar 4 Oscars al 2011: millor pel.lícula, millor director, millor actor principal i millor guió original. 

L'entrada és lliure i gratuita, però heu de confirmar la vostra assistència al telèfon 93 412 57 46, perquè l'aforament de la sala està limitat a 30 places.

LLOC: Seu AFAB (C/ Cartagena, 182)

HORA: 17:30

DURACIÓ DEL FILM: 1h 58 min.

2018-04-16T14:34:54+00:00