COMENCEM EL PROGRAMA DE TALLERS 2014 PER PROFESSIONALS I FAMILIARS CUIDADORS

COMENCEM EL PROGRAMA DE TALLERS 2014 PER PROFESSIONALS I FAMILIARS CUIDADORS

Com cada any, aquest 2014 hem programat una sèrie de xerrades adreçades als familiars cuidadors on es parlaran dels aspectes més importants que s’han de tenir en compte a l’hora d’afrontar la malaltia a casa.

Els familiars ens hem d'informar i formar perquè la tasca que hi ha per endavant sigui més lleugera per tothom. Però en el cas dels familiars cuidadors, aquesta formació és fonamental, perquè han de complir funcions de veritables professionals assistencials i necessiten recursos que no només els permetin donar qualitat de vida al malalt, sinó a ells mateixos també.

El programa de xerrades per familiars cuidadors d’enguany presenta 7 xerrades que tindràn lloc de 16:30 a 19 hores, a la seu d’AFAB (AFA de Barcelona, C/ Cartagena, 182, local, 08013, Barcelona) els següents DIJOUS.

  • 10 d’abril: CUINA PER LA TEVA MENT, a càrrec de la doctora en Bioquímica, Perla Kaliman.
  • 8 de maig: CUIDA TU CORAZÓN, a càrrec d’un ponent de l’empresa Danone.
  • 22 de maig: LA HIGIENE DE LA PELL, a càrrec de David Iglesias, infermer d’AFAB.
  • 19 de juny: DIARI D’UN CUIDADOR, a càrrec de Pablo A. Barredo, autor del llibre homònim, sobre consells i experiències per guiar a un cuidador.
  • 10 de juliol: ESTRATÈGIES PER UNA BONA HIGIENE MENTAL, a càrrec de Sara Carrillo, neuropsicòloga d’AFAB.
  • 9 d’octubre: PREVENCIÓ DE CAIGUDES A DOMICILI, a càrrec de Cristina Puig, fisioterapeuta d’AFAB. Una sessió teoricopràctica sobre com prevenir caigudes a l’entorn de la llar.
  • 6 de novembre: TALLER DE PODOLOGIA - TENIR BONA CURA DELS PEUS, a càrrec de Iban Mejías, podòleg d’AFAB.

Les xerrades son gratuïtes. A causa de l'aforament limitat, us preguem, si us plau, que contacteu amb nosaltres prèviament per formalitzar una inscripció. Ho podeu fer per telèfon: 93 412 57 46 – 93 412 52 73. També podeu venir a la nostra seu, al carrer Cartagena, 182.

2018-04-16T14:34:54+00:00