Comencem l'any amb molta activitat!

Comencem l'any amb molta activitat!

 

Des que ha començat l'any, els usuaris del centre de dia de l'AFAB no han parat! Dins el programa d'activitats de l'Associació previst per 2017 hi trobem visites, experiències, programes... i, fins i tot, activitats aquàtiques!

El passat dia 9 vam estrenar el nou any d'activitats amb una sortida al Museu d'Història de Catalunya. Els alumnes voluntaris del INS Salvador Espriu  ens van acompanyar en la visita on tots els assistents vam poder reviure moments històrics de l'època medieval. Va ser molt divertit! Els dies 23 i 30 repetirem aquesta experiència.

museudhistoria

El dia 12 vam fer la primera visita a l'Institut del Teatre on vam ballar i cantar amb els alumnes i ens ho vam passar d'allò més bé. Ja tenim ganes de tornar-hi!

A final de mes, tenim prevista la visita a l'Auditori per realitzar la segona activitat del programa "Un matí d'orquestra", que tant vam gaudir el passat mes de novembre.

I, com sempre, cada divendres tenim una sessió d'Activitats Aquàtiques al Poliesportiu Claror del carrer Cartagena, on els usuaris del centre de dia realitzen activitats físiques i exercicis a la piscina.

Aquí podeu veure el calendari de les activitats d'aquest mes de gener:

afab-activitats-gener

 

 

 

 

2018-04-16T14:34:54+00:00