Concert al Palau de la Música en suport a les famílies amb Alzheimer.

Concert al Palau de la Música en suport a les famílies amb Alzheimer.

El proper 21 d'octubre a les 18 hores, el Palau de la Música acollirà un concert benèfic organitzat per l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Barcelona (AFAB), interpretat per la JOSB que oferirà un variat repertori per a tots el públics. Les entrades tenen un preu de 12, 10 i 5 euros. 

Aquest concert és un dels molts actes que l'AFAB organitza aquest any per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer i té com a objectiu recaptar fons per donar suport a les famílies amb algun dels seus membres amb Alzheimer i conscienciar la societat sobre la problemàtica que es troben aquestes famílies.

L'AFAB porta més 30 anys de suport a les famílies amb algun dels seus membres amb Alzheimer, oferint-los serveis i ajudes davant la manca de recursos socials i informació.

La JOSB es va fundar el 2015 sota la direcció titular i artística del director d'orquestra Carles Checa. Té com a objectiu difondre la música clàssica en la nostra societat i també desenvolupar una cooperació solidària amb diferents organitzacions de la ciutat.

Programa:

Director artístic: Carles Checa
Puigsoliu, Joaquim Serra / Brotons (7')
Suite nº2 Carme, Georges Bizet (19 ')
Simfonia N °. 5 en mi menor, Op. 64 Piotr Ilitx Txaikovski (48 ')

Entrades: 12, 10 i 5 euros

Venda d'entrades aquí: http://www.palaumusica.cat/concert-solidari-amb-motiu-del-dia-mundial-d-alzheimer_640445 

 

2018-04-16T14:34:54+00:00