Concert en benefici d'AFAB al Palau de la Música

Concert en benefici d'AFAB al Palau de la Música

Com cada any, la JOSB (Jove Orquestra Simfònica de Barcelona) i l'AFAB organitzem un concert en benefici de les persones amb Alzheimer i les seves famílies que tindrà lloc al Palau de la Música

La cita tindrà lloc el diumenge 2 d'octubre a les 17:30 hores i el repertori inclou la Simfonia Núm. 2 Op. 27 de S. RAKHMÀNINOF. 

Aquest concert és un dels molts actes que l’AFAB organitza enguany per a commemorar el seu 35è aniversari i té com a objectiu recaptar fons per a fer costat a les famílies que compten amb membres amb Alzheimer i conscienciar a la societat sobre la problemàtica en la qual aquestes es troben.

Les entrades ja són a la venda i les podeu comprar aquí 

L’AFAB porta més de 35 anys fent costat a les famílies que pateixen directament o indirectament l'Alzheimer, oferint serveis, informació i ajudes davant la falta de recursos socials.

La JOSB es va fundar en 2015 sota la direcció titular i artística del director d'orquestra Carlos Checa. Té com a objectiu difondre la música clàssica a la nostra societat i, també, desenvolupar una cooperació solidària amb diferents organitzacions de la ciutat.

 

2018-04-16T14:34:54+00:00