Concert solidari al Palau de la Música

Concert solidari al Palau de la Música

El proper 20 d’octubre a les 17 h el Palau de la Música acollirà el concert benèfic que cada any organitza l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Barcelona (AFAB) per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer. Un any més, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, amb el seu director Carlos Checa al capdavant, serà l'encarregada d'interpretar les composicions del programa.

La JOSB inicia aquest mes d’octubre la seva V Temporada de concerts amb l’objectiu de difondre la música simfònica i com a activitat musical, pedagògica i cultural, complementa la formació dels joves instrumentistes fomentant-ne el seu desenvolupament educatiu en un marc d’alt nivell artístic en què es comparteixen coneixements, il.lusió, esforç i talent.  Des de 2017 manté una col.laboració amb l’AFAB interpretant un concert solidari anual al Palau de la Música Catalana. 

El concert serà dirigit per Carlos Checa actualment director titular i artístic de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, director musical de l’Orquestra Simfònica de la discogràfica Universal Music amb seu a Madrid, i director artístic del Festival Internacional de Música Serranía de Cuenca (FIMUC). 

Les entrades costen entre 7 i 15 euros, la recaptació del concert es destinarà a la nostra associació: Pots comprar la teva entrada aquí https://www.palaumusica.cat/ca/concert-solidari-per-l-alzheimer-a-benefici-d-afab_733865

 

 

Programa:

 

Acte: Concert Solidari 

Data: 20 d’octubre

Hora: 17 h

Lloc: Palau de la Música Catalana

Interpreta: Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) dirigits per Carlos Checa. 

2018-04-16T14:34:54+00:00