Conferència dels Mossos d'Esquadra "Prevenció: consells de seguretat per a la gent gran"

Conferència dels Mossos d'Esquadra "Prevenció: consells de seguretat per a la gent gran"

El dijous 18 de desembre a les 19:00 h, la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra (PG-ME) presenta la conferència "La prevenció: la mesura de seguretat més eficaç. Consells de seguretat adreçats a la gent gran” a la Sala Àmbit Cultural de Barcelona.

07 juliol 2015

A través d’aquesta xerrada podrem conèixer quina tasca realitza la policia per tal de garantir la seguretat a diferents col·lectius en situació de risc. Especialment es parlarà de les persones grans, les quals es troben en situació de vulnerabilitat que pot afectar la seva seguretat i qualitat de vida amb més freqüència que altres franges d’edat. Es donaran consells que ajudaran a prevenir i saber com actuar davant de situacions d’inseguretat o de risc.

presentació calendari mossos3Per finalitzar, es parlarà també del projecte del Calendari Solidari 2015 de la PG-ME, enguany realitzat en col·laboració amb la Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC).

La Sala Àmbit Cultural es troba a l'Avinguda Portal de l’Àngel 19-21 de Barcelona (6a planta). Serà dijous 18 de desembre a les 19:00 h.

2018-04-16T14:34:54+00:00