Darrera visita als museus amb sorpresa!

Darrera visita als museus amb sorpresa!

La setmana passada els usuaris dels nostres centres van fer la darrera visita virtual als museus de Catalunya. Aquesta vegada van poder visitar a el Museu de Ciències Naturals de Barcelona a distància. I quina sorpresa vam tenir quan vam veure que ens visitaven les instructures de forma presencial! Un equip educatiu ens va ajudar a entendre millor tots els secrets de la naturalesa!

El MCNB és una institució científica i pública que promou l’educació científica sobre la diversitat i l’evolució del món natural mitjançant la preservació de col·leccions, la recerca i la programació expositiva i cultural. Un referent en l’educació científica en museus basat en la docència, la recerca i la innovació, aconseguir ser accessible i inclusiu per a un ampli ventall de públic i contribuir al canvi social.

Una excel·lent manera d'acabar aquestes visites virtuals als Museus de Catalunya!

 

 

imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!imatge Darrera visita als museus amb sorpresa!
2018-04-16T14:34:54+00:00