De visita als museus en tans sols un clic!

De visita als museus en tans sols un clic!

A l'AFAB ens agrada molt oferir experiències, entreteniment i diversió a tots els nostres usuaris. Per sort, Museus de Catalunya ens ha ofert la possibilitat de poder viure l'experiència de visitar un museu virtualment de la forma més completa i gratificant per a fer accessible la cultura per a tothom.

 

Ens estrenarem amb el Museu del Ferrocarril de Catalunya, situat a Vilanova i la Geltrú. Viurem una experiència única al voltant del món del tren, des del passat fins al futur. Descobrirem la casa del tren, la història, jocs, activitats especials, exposicions i molt més. Convertim la cultura en un fet habitual i rellevant! I tot això sense moure's de casa.

 

 

 

Moltes gràcies a Museus de Catalunya que ens ofereixen l'oportunitat única de visitar de forma periòdica els seus museus!

 

imatge De visita als museus en tans sols un clic!imatge De visita als museus en tans sols un clic!imatge De visita als museus en tans sols un clic!imatge De visita als museus en tans sols un clic!imatge De visita als museus en tans sols un clic!imatge De visita als museus en tans sols un clic!
2018-04-16T14:34:54+00:00