Diem adéu a l'hivern amb molta activiat.

Diem adéu a l'hivern amb molta activiat.

La primavera ha arribat i gairebé no ens n'hem adonat amb tanta activitat! Hem cantat, hem tocat castanyoles, hem nadat i fins i tot hem anat al camp del Barça! 

El passat 27 de febrer al centre de l'AFAB del carrer Cartagena vam rebre una visita molt especial; el grup Coral de l'Institut Salvador Espriu. No va ser la primera vegada que ens visitaven, ja que a mitjans de gener ja van venir i donada la bona acollida de l'activitat, tant pels usuaris com per l'alumnat de l'Institut es va decidir repetir-ho.

20180227_174502

 

Els usuaris van estar encantats, una vegada més, de gaudir del seu impressionant talent i d'escoltar les cançons més conegudes del panorama actual. Està clar que per tots va ser una activitat molt gratificant.

Agrair una vegada més a l'Institut Salvador Espriu per involucrar-se tant en el nostre projecte de forma voluntària. Ens agrada molt veure com els més joves s'impliquen en causes socials.

[[gallery ids="8556,8554" type="rectangular"]]

A principis de març, diferents grups de l’AFAB hem fet visites a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, cada un dels grups hem gaudit de diferents parts del museu i del camp, però està clar que tots hem viscut una experiència 100% blaugrana i molt xula.

IMG_1172

El dimecres 7, amb el primer grup, vam visitar les dues plantes del museu més visitat d’Europa i vam poder anar a les grades i veure el camp.

IMG_1178

El dilluns 12, amb un altre dels grups, vam baixar a la zona de vestidors i vam poder accedir al terreny de joc des del túnel de vestidors, i sentir-nos com futbolistes professionals. Agrair als alumnes de l’Institut Salvador Espriu que van venir a fer de voluntaris dels nostres usuaris.

 

[[gallery ids="8567,8564,8562,8563,8561" type="rectangular"]]

 

 

Finalment, el dimecres 14 de març vam visitar la primera planta del museu on vam centrar especial atenció a l’espai dedicat al futbolista argentí; Leo Messi, vam poder veure les copes i premis obtinguts per l’argentí i pel Club. També vam visitar les grades i vam ser testimonis de com es prepara el camp per rebre un partit de Champions, ja que aquell mateix vespre el Barça s’enfrontava al Chelsea.

[[gallery ids="8560,8564,8565" type="rectangular"]]

Van ser uns dies molt divertits i interessants que no haguessin estat possible si no fos per la Fundació FC Barcelona, que ens ha permès poder fer aquestes visites de forma gratuïta i conèixer de més a prop els secrets més ben guardats del Camp Nou; així que des de l’AFAB us volem donar les gràcies! Esperem tornar aviat!

I com durant tot l'any, cada divendres ens hem posat el banyador i hem fet cap al poliesportiu Claror del carrer Cartagena a fer activitats aquàtiques. Des de fa un temps tenim firmat un conveni que ens permet gaudir de la piscina del centre esportiu de forma gratuïta  durant els mesos d’octubre a juny.

AFAB.JPG

Als usuaris els hi encanten les activitats aquàtiques i desitgen que sigui divendres per poder gaudir de l’aigua i els beneficis que aquesta els hi aporta a tots ells.

OPCF9528.JPG

Les activitats aquàtiques fomenten la relaxació i la mobilitat articular a la gent gran, a més els ajuda  a millorar i reforçar les capacitats que han anat perdent al llarg dels anys. Aquest tipus d’activitats tan dinàmiques els hi aporten vitalitat i afecten positivament  la seva salut.

ARYH3999.JPG

Finalment, agrair al poliesportiu Claror i a tot el seu personal per tractar-nos amb tant d’afecte  i proporcionar-nos les seves instal·lacions per col·laborar amb projectes com el nostre.

2018-04-16T14:34:54+00:00