Dijous 26: Xerrada sobre l'Alzheimer en fase lleu - La importància de la concienciació

Dijous 26: Xerrada sobre l'Alzheimer en fase lleu - La importància de la concienciació

Quan diem que la detecció precoç i la concienciació són essencials per viure les situacions que produeix la malaltia d'Alzheimer amb qualitat de vida, estem dient simplement que cal tenir la màxima informació. Hem d'entendre què passa per tal d'intentar controlar-ho al màxim possible.

principioAquest proper dijous 26 de març, visitarà AFAB el Dr. Pablo Millet Balanzo, adjunt del Servei de Neurología de l'Hospital Dos de Maig, per fer una xerrada informativa sobre l'Alzheimer en fase lleu. Quan la malaltia arrenca, és un moment especialmente delicat, en el qual el pacient encara té un grau de consciència molt important. La qüestió és que en aquest moment hi ha moltes coses que podem fer per ell i amb ell. Per fer-ho bé, però, també hi ha moltes coses que hem de saber, tal i com ens explicarà el Dr. Millet.

La xerrada tindrà lloc de 17:30 a 18:30 a la seu d'AFAB, al carrer Cartagena 182. Està oberta a tots els públics, però us hem de pregar que confirmeu la vostra assistència amb antelació, per tal d'assegurar-nos que podreu estar ben còmodes a la nostra sala.

Com sempre, ja sabeu que podeu trucar al telèfon 93 412 57 46, enviar-nos un mail o contactar a través d'aquest web.

Esperem trobar-nos amb vosaltres el proper dijous 26!

2018-04-16T14:34:54+00:00