El Dr. López Pousa presenta el seu llibre "Adiós a las mariposas" a l'AFAB

El Dr. López Pousa presenta el seu llibre "Adiós a las mariposas" a l'AFAB

El proper 5 de maig a les 18h teniu una interessant proposta a la seu de l'AFAB: la presentació del llibre del Dr. Secundino López Pousa, cap de la Unitat i Registre de Demències de l'Hospital de Salt, "Adiós a las mariposas". Un interessant relat sobre la quotidianitat de l'Alzheimer. 

Cadascun dels 59 capítols breus del llibre mostra una  escena del dia a dia del pacient. Escenes que reflecteixen diversos estadis de la malaltia i que van des dels canvis en la conducta dels malalts fins al per què els pacients responen de manera diferent a la mateixa medicació; o des de l’estrès que pot produir un canvi de domicili fins a la necessitat que en un determinat moment el pacient deixi de ser legalment responsable.R107_Recom_AdiosALasMariposas_GRAN.jpg_484191936

El Dr. López Pousa va escriure el llibre a partir de l'observació clínica dels pacients amb demència, interpretada a través del coneixement científic acumulat durant els últims cent anys i intentant raonar el perquè del comportament humà en aquestes malalties.

El llibre està especialment dirigit a les persones que conviuen amb un pacient, als estudiants de medicina i als metges d'urgències, amb la intenció de donar respostes a preguntes sobre l'Alzheimer que es fan amb freqüència.

 

A tots els que conviviu amb la malaltia us convidem a aquesta interessant xerrada! 

2018-04-16T14:34:54+00:00