El Liceu visita l'AFAB

El Liceu visita l'AFAB

La setmana passada vam rebre una vista molt especial: uns representants del Liceu van venir a explicar-nos tota mena de detalls i curiositats sobre l'òpera "L'italiana in Algeri" de Rossini, que es representarà al Liceu durant les festes de Nadal. 

Aquesta visita és una de les activitats que formen part del projecte Apropa Cultura, que vol fer més inclusiva la cultura oferint un ampli ventall d’espectacles i activitats culturals per a persones en risc d’exclusió social o amb discapacitat. En aquesta ocasió, la idea era preparar els nostres usuaris per l'assaig de l'òpera al que assistirem en breu. 

El violoncelista de l'orquestra del Liceu, Matthias Weinmann, la musicòloga, divulgadora musical i responsable del projecte  Musicològics, María José Anglés, i Irene Calvís, responsable del Projecte Social del Liceu ens van oferir una sessió amb música en directe, vídeos i una explicació molt amena, però rigorosa de l'òpera i el seu contingut històric. 

Ens ho vam passar d'allò més bé escoltant el violoncelo de Matthias i les explicacions que ens va donar la María José, que ens va ajudar a entendre l'argument i ens va fer passar una molt bona estona.

Estem molt contents amb l'experiència!

 

 

 

 

 

 

2018-04-16T14:34:54+00:00