Ell es diu ANDRÉ i ella DORINE i tenen una maravellosa història que explicar-te

Ell es diu ANDRÉ i ella DORINE i tenen una maravellosa història que explicar-te

Ha triomfat  en 23 països, en ciutats que van des de NOVA YORK fins a XANGHAI, passant per BUENOS AIRES i  ISTAMBUL,  i ara, per fi, arriba  a Barcelona l’obra Andre y Dorine de Kulunka Teatro.

La commovedora historia d’amor d’un escriptor, Andre, i una violoncel·lista, Dorine, explicada sense paraules i a través del llenguatge universal de les màscares.

Des de que ells són vells i ella comença a patir Alzhéimer,  l’espectador compartirà amb els personatges els records del seu  enamorament, la seva primera rebolcada, el seu casament, el progressiu deteriorament de la malaltia, el desconcert del marit i el seu fill.

Andre i Dorine és una comèdia deliciosa sobre  la superació, la lluita i l’amor que porta a l’espectador d’un extrem emocional a l’altra: del riure al nus a la gola.

Del 5 al 19 de setembre podreu viure  l’emoció autèntica d’aquesta obra mestra, en una de les 12 úniques i  irrepetibles funcions al Teatre Poliorama.

Cartel andré i dorine ajudaPer la seva qualitat, valors i capacitat de sensibilitzar la societat davant la malaltia, AFAB recomana aquest espectacle, que enceta les activitats d'aquest setembre amb motiu del Dia mundial de l'Alzheimer. Per aquest motiu, els socis, familiars i voluntaris teniu un preu especial.

  • 35 % de descompte per a les funcions del 5 i 6, 8 i 9 de setembre
  • 25% de descompte per  la resta de funcions

Podeu adquirir les vostres entrades (màxim 4) fent clic aquí. Un cop escollits dia i hora de la funció i la vostra localitat, accediu als descomptes, seleccionant el descompte AFAB (35%) i introduïnt el codi promocional  AFAB1.

També les podeu adquirir personalment a la taquilla del Teatre Poliorama presentant la vostra acreditació els dies de funció.

Cartel andré i dorine logos kulunka poliorama

2018-04-16T14:34:54+00:00