EMOCIONS QUE PARLEN: 13a Jornada de Portes Obertes a l'AFAB

EMOCIONS QUE PARLEN: 13a Jornada de Portes Obertes a l'AFAB


El dissabte 14 de desembre AFAB organitza una Jornada de Portes Obertes a la seva seu i Centre de Dia, situats al carrer Cartagena, número 182, de Barcelona. Serà de 11h a 20h.

LOGO Converses amb el cor

Per tretzè any consecutiu, obrim les nostres portes amb el propòsit de donar a conèixer les nostres activitats i informar sobre la malaltia d'Alzheimer. Implicar i sensibilitzar a la població davant del problema social que suposa la malaltia és un dels nostres objectius fundacionals.

Sota el títol EMOCIONS QUE PARLEN, la Jornada de Portes Obertes d'enguany proposa dos activitats, una a les 12h i l'altra a les 17h. Volem saber com entendre i gestionar les emocions i com les podem aproficar per comunicar-nos.

-12:00 h - Taula EMOCIONS QUE PARLEN, amb tres autors d'obres sobre com entendre i comunicar-se a través de les emocions.

Parlaran amb nosaltres Elena Ferrándiz, escriptora i il.lustradora del llibre Hilos de Colores, el doctor José Luis Molinuevo, autor del llibre Vivir con el Alzheimer i la doctora Perla Kaliman, autora del llibre Cocina para tu mente.

-17:00 h - CONVERSES AMB EL COR, conferència teatralitzada sobre emocions, afectes i efectes a càrrec de l'Institut de Ciència i Teatre (InCiTe).

Un viatge en forma teatral a través de les bases biològiques de les emocions bàsiques (la por, la ira, la tristor i l'alegria) per entrendre la diferència entre emoció i sentiment i aprendre a educar les nostres emocions.

A les 18:00 h es farà una xocolatada.

Us esperem al carrer Cartagena, 182, de Barcelona. Tels: 93 412 57 46 - 93 412 76 69

2018-04-16T14:34:54+00:00