Estudi d'AFAB sobre la percepció social dels centres de dia: voleu col.laborar?

Estudi d'AFAB sobre la percepció social dels centres de dia: voleu col.laborar?

AFAB prepara un estudi sobre la percepció social dels centres de dia que es presentarà al proper congrés nacional de CEAFA. Omplint un petit formulari, podeu ajudar-nos a recollir dades de valor incalculable.

busqueda medica2Les associacions de familiars sempre estem insistint en el gran valor que té el capital de coneixement que recollim gràcies al nostre contacte directe amb les malalties i els problemes reals que comporten. Avui tenim l'ocasió ideal per mostrar-vos un exemple d'aquesta part de la nostra tasca, que és potser la més desconeguda de les nostres responsabilitats.

La neuropsicòloga d'AFAB, Sonia Maymó, presentarà una ponència al novembre al VI Congreso Nacional de Alzheimer CEAFA al voltant de la percepció social que es té dels centres de dia, i com aquesta imatge evoluciona, si és el cas, a través de les diferents generacions. Per recollir aquest important capital de dades, AFAB ha preparat un formulani online que poden omplir tant persones joves com gent gran, ja que el motiu de l'estudi requereix respostes multigeneracionals. L'estudi estarà disponible fins el 30 de juny.

Si voleu col.laborar en el nostre estudi, podeu clicar aquí.

datos busqueda

2018-04-16T14:34:54+00:00