Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!

Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!

El passat dissabte, 14 de setembre vam donar el tret de sortida a les activitats del Dia Mundial de l'Alzheimer a la nostra Associació. Des de les 11 del matí, els jardins de Can Xiringoi es van omplir d'activitats i actuacions que tenien en comú un objectiu: conscienciar els veïns i veïnes de Nou Barris sobre la problemàtica que l'Alzheimer suposa a les famílies amb algun membre que pateix la malaltia. 

Volem agrair molt especialment a tots els que heu fet possible la festa: 

Actuacions: Swing Maníacs, Gent de Cor (Gospel i Més), Dancing Ganesh, Zumba Fitness, The Puppets, Escola Tokem x tu, Country Solidari, Coro Rociero Alborada i Star Wars Spanish Garrison. 

Activitats: Maquillatge infantil amb Cazcarra Image Group.

Càtering La Ganxa, Sant Hilari i Pom'bel

Amb el Suport de: Mossos d'Esquadra, Fundación ONCE, Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona. 

I sobretot a totes les famílies que vau venir a acompanyar-nos i els voluntaris que vau fer possible viure aquesta jornada inoblidable. 

 

 

 

imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!imatge Festa solidària. Gràcies per sumar-te a l'onada de records!
2018-04-16T14:34:54+00:00