Gaudint de la música amb persones amb demència

Gaudint de la música amb persones amb demència

Us presentem un programa dirigit a cuidadors de persones amb demència que us ajudarà a descobrir en la música una nova via de comunicació i una eina per a millorar la qualitat de vida familiar, aprenent diferents maneres de gaudir-la amb el nostre ser estimat. 

musica

La música i els seus elements (ritme, melodia, armonia, tempo, timbre...) es processen en el nostre cervell compartint connexions que formen xarxes i que són les mateixes que intervenen en funcions com el llenguatge, el moviment, les funcions executives, les emocions... Quan fem activitats musicals orientades per un musicoterapeuta, posem en funcionament aquestes connexions de manera controlada, amb finalitats terapèutiques específiques.

Aquest ús professional de la música i els seus elements ajuda a optimitzar la qualitat de vida i a millorar aspectes de la salut física, social, comunicativa, emocional i intel·lectual, i per tant, a millorar el benestar de les persones.

El programa tindrà lloc el dilluns, 19 de desembre, de 16 a 18 h a la nostra seu de Cartagena, 182, Barcelona. Si us voleu apuntar, podeu fer-ho trucant al 93 412 57 42

cartell-terapia

 

 

2018-04-16T14:34:54+00:00