Gunas, una història explicada a través del ball de Bollywood, al saT!

Gunas, una història explicada a través del ball de Bollywood, al saT!

gunas 1Les activitats relacionades amb el Dia Mundial de l'Alzheimer continuen aquest octubre. El dia 8, al Sant Andreu Teatre (saT), us oferim una història explicada a través de coreografies de Bollywood.

L'aparició de la primera lluna plena és el moment de l'any en el qual els habitants de Gunas celebren l'inici d'un nou cicle còsmic i mostren la seva devoció a Rhada. Però també, aquesta mateixa nit de lluna plena, és el moment que ha estat esperant Tamas per cobrar un antic deute que l'ha mantingut allunyada de Gunas.

Aquest és el suggerent punt de partida de l'obra musical d'estil Bollywood que ens presenta el mestre Gustavo Corral amb els membres del grup de dansa format a la seva escola, vella amiga d'AFAB, Bollywood Dancing Ganesh.

Gunas és el lloc imaginari ple de vida, música i color on transcorre aquesta fàbula sobre les transformacions que tots provoquem, disfrutem i patim. Gunas és màgia, ball i sabiduria, però també soledat i amor. Una historia explicada a través del ball.

Lloc: Sant Andreu Teatre (saT). Carrer de Neopàtria, 54.

Hora: 20:00

Venda d’entrades a la seu d’AFAB (10 €), trucant als tels 934 125 746 / 934 127 669 o escrivint a acollida@afab-bcn.org.

gunas

2018-04-16T14:34:54+00:00