II Edició de la campaña "Cuida el teu cervell"

II Edició de la campaña "Cuida el teu cervell"

Amb motiu del mes de l’Alzheimer, l'AFAB torna a engegar la campanya de prevenció de la salut Cerebral “Cuida el teu cervell

 

· Durant tot el mes de setembre, l'AFAB durà a terme revisions gratuïtes per la detecció precoç de l’Alzheimer.

· Les persones que desitgin obtenir una valoració del seu funcionament cognitiu han de trucar al 93 412 57 46 per demanar hora. 

Aprofitant que setembre és el mes de l’Alzheimer, l'any passat vam iniciar la campanya de prevenció de la salut cerebral, amb l'objectiu principal de prevenir el  deteriorament cognitiu. Aquest any repetim amb la segona edició de la campanya. 

Dins d'aquest projecte es facilita l'accés a serveis de valoració neuropsicològica, posant a disposició del públic general eines de diagnòstic que puguin detectar possibles anormalitats en el funcionament cognitiu i poder remetre'ls a professionals mèdics i equips professionals.

A més, aquest projecte ens permet poder registrar aspectes sociodemogràfics dels habitants de Catalunya, per poder determinar les necessitats i situació actual dels seus habitants en relació a les malalties neurodegeneratives i en concret a la Malaltia d'Alzheimer.

Perquè si revisem periòdicament com funciona el nostre cos, per què no valorem periòdicament com funciona el nostre cervell?

2018-04-16T14:34:54+00:00