Jornada "DIGNITAT I DEMÈNCIA" sobre els principals drets, prestacions i recursos de les persones amb Alzheimer

Jornada "DIGNITAT I DEMÈNCIA" sobre els principals drets, prestacions i recursos de les persones amb Alzheimer

El proper divendres 13 de desembre la Confederació Espanyola d'Alzheimer CEAFA convida a reflexionar sobre l'informe recentment publicat que compila els principals drets, prestacions i recursos als quals les persones amb Alzheimer i altres demències poden accedir a àmbits de protecció de caràcter transversal. La jornada es durà a terme al Recinte modernista de Sant Pau (Sant Antoni Maria Claret, 167 - Barcelona) a la Sala Pau Gil en l'horari de 9-14hrs i és d'entrada lliure a tot implicat i interessat en aquests temes.

L'esdeveniment se centra en aprofundir el coneixement de recursos legals existents i en mancances detectades per contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones afectades. La temàtica es basa en l'informe: "Estudi jurídic de el marc normatiu integral per a la garantia de drets de les persones afectades per Alzheimer i altres demències". Així mateix, s'abordaran les conclusions d'una jornada de reflexió amb especialistes que es va dur a terme a Salamanca el 28 de novembre en la qual es van abordar els temes: Protecció jurídica i justícia, Prestacions i pensions adaptades a l'impacte de la malaltia i Entorns i societats no excloents.

Per a la jornada, CEAFA, juntament amb la Federació Catalana d'Alzheimer FAFAC, s'obrirà un debat sobre els temes abans esmentats des de les perspectives de el dret, de l'ètica i de la dignitat. Per confirmar la seva assistència, ha d'enviar un correu electrònic a jornadabcnceafa@gmail.com.

L'estudi ha estat finançat pel CRE Alzheimer de Salamanca i la jornada ha estat organitzada gràcies a la subvenció de l'Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social.

PROGRAMA 

2018-04-16T14:34:54+00:00