La directora de l'AFAB, condecorada amb la medalla de bronze dels Mossos d'Esquadra

La directora de l'AFAB, condecorada amb la medalla de bronze dels Mossos d'Esquadra

Inma Fernández, directora de l'AFAB i presidenta de FAFAC, va rebre ahir, de mans del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la medalla de bronze amb distintiu blau, que reconeix la predisposició i voluntat de col·laboració amb els Mossos d'Esquadra.  

L'entrega formava part de l'acte nacional del Dia de les Esquadres, que reconeix les actuacions meritòries de l'any a membres del cos de Mossos d'Esquadra, altres cossos policials, la judicatura i la societat civil.

17982dfadec1b9c249b60d726bc7af34

L'entrega de condecoracions va tenir lloc a l'Auditori Fòrum del Centre de Convencions Internacional de Barcelona i va ser presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que va ser qui va atorgar la medalla a la nostra presidenta.

El director general de la Policia, Albert Batlle, va destacar les aportacions professionals d'Inma, que han suposat un augment de l'eficàcia i del prestigi professional d'aquest cos. Una prova d'aquesta aportació és la col·laboració conjunta per realitzar el calendari solidari dels Mossos d'Esquadra, que enguany ha recaptat fons per la lluita contra l'Alzheimer.

Des d'aquí volem donar l'enhorabona a Inma Fernández per aquest reconeixement totalment merescut. Moltes felicitats! 

Aquí us deixem algunes fotos de l'acte:

[[gallery ids="5199,5200,5165,5164,5160,5161" type="slideshow"]]

 

2018-04-16T14:34:54+00:00