La farmacèutica Bayer premia un projecte a favor de l'AFAB.

La farmacèutica Bayer premia un projecte a favor de l'AFAB.

 

El Grup de Responsabilitat Social Corporativa i de Voluntariat de Bayer Espanya ha presentat el concurs intern "Els treballadors proposen projectes socials per a una vida millor". De totes les propostes rebudes, la companyia ha seleccionat 4 projectes, entre els quals es troba el "Taller de Terapia Hortícola para enfermos de Alzheimer" de l'empres de paisatgisme "Entreverde", que ha rebut el primer premi: una dotació de 3.000 euros destinats a l'AFAB. 

El projecte guanyador busca estimular experiències i vivències de malalts d'Alzheimer a través d'una teràpia hortícola, que millora la qualitat de vida dels pacients amb el simple contacte amb les plantes. Acompanyats dels seus cuidadors o familiars, els pacients fan un recorregut sensorial pel jardí, planten bulbs, flors i espècies culinàries aromàtiques i, per finalitzar, gaudeixen d'un dinar a l'aire lliure.

Entreverde és l'empresa de paisatgisme que a banda de fer arquitectura i paisatgisme i de crear i dissenyar jardins, també es dedica a una tasca formativa i de divulgació de les Teràpies No Farmacològiques com és la Teràpia Hortícola, fent xerrades, conferències i realitzant tallers de formació. A l'Alzheimer les emocions resten intactes durant tot el desenvolupament de la malaltia i aquestes poden ser estimulades a través dels cinc sentits (vista, oïda, olfacte, tacte i gust).

Des de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Barcelona volem agrair a Entreverde i a Bayer aquest premi.

Moltes gràcies!

 

 

 

 

2018-04-16T14:34:54+00:00