L'AFAB al 25è aniversari del Consell Assessor de la Gent Gran

L'AFAB al 25è aniversari del Consell Assessor de la Gent Gran

El passat dissabte 1 d’octubre, la nostra Vicepresidenta, Concepció Pujolar, en representació de l'AFAB, va assistir a la commemoració del 25è aniversari del Consell Assessor de la Gent Gran. L'acte formava part de les accions previstes amb motiu del Dia Mundial de les Persones Grans. 

L'acte va estar presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Sra. Ada Colau, que va destacar la seva voluntat per oferir polítiques que afavoreixin la millora del benestar de les persones grans de la nostra ciutat.

Durant la seva intervenció, l’alcaldessa va destacar la necessitat de comptar amb el reconeixement a les persones grans en la construcció d’una ciutat més justa. Colau també  va expressar el seu compromís en  la lluita contra les discriminacions per raó de l’edat que pateixen les persones grans.

L'acte va ser presentat pel periodista Jaume Barberà i va tenir com a moments destacats la projecció del documental “25 Anys del Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona” i la lectura d'un manifest elaborat pel propi Consell, amb el que es suma a la crida realitzada per les Nacions Unides, amb motiu de la celebració de l’1 d’octubre com a Dia Internacional de les Persones Grans, per abordar les situacions de discriminació per raó d’edat que massa sovint pateixen les persones grans.

Si el voleu llegir, podeu fer-ho aquí: 

 

2018-04-16T14:34:54+00:00