Lliurament del xec del Calendari Solidari dels Mossos d'Esquadra

Lliurament del xec del Calendari Solidari dels Mossos d'Esquadra

Ahir vam tenir l'honor de rebre la visita del secretari general del Departament d'Interior, que ens va fer entrega d'un xec simbòlic amb la recaptació total de la venda del Calendari Solidari dels Mossos d'Esquadra. 

L'acte de lliurament va tenir lloc a la seu de l'AFAB i va comptar amb la presència de diverses personalitats, com la del Sr. Cèsar Puig i Casañas, secretari general del Departament d'Interior, el Sr. Albert Batlle, director general de la Policia, el Sr. Josep Lluís Trapero, comissari en cap del Cos de Mossos d’Esquadra, el Sr. Eduard Sallent, intendent cap de la Comissaria General de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació, el Sr. Marc Fornas, inspector cap de l’Àrea de Relacions Institucionals i Atenció Ciutadana, la Sra. Anna Costa, facultativa – Esdeveniments Institucionals de la Comissaria General de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació, el Sr. Carles Domingo, agent de la Unitat Central de Proximitat i Atenció al Ciutadà i dels Presidents d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya (AFA). 

escala-afab-2

Després dels parlaments de les autoritats, el secretari general del Departament d'Interior va lliurar un xec simbòlic amb l’import de la recaptació aconseguida amb la venda del calendari a la Sra. Immaculada Fernández, presidenta de la FAFAC. Aquest any l'import recaptar va superar els 57.000 euros, arribant a la quantitat exacta de 57.270 €.

inma+cesarpuigentrega-donesentrega amb mossoautoritats-xerrant5

Des d'aquí volem agrair a tothom que ha col·laborat amb la compra del calendari, als Mossos d'Esquadra per la seva col·laboració i a tots aquells que han fet difusió de la seva venda.

52.270 GRÀCIES A TOTS!! 

 

2018-04-16T14:34:54+00:00