"Más allá de las palabras": una conferència teatralitzada sobre la comunicació humana

"Más allá de las palabras": una conferència teatralitzada sobre la comunicació humana

Com ens comuniquem amb els demés? Què és el llenguatge? Per a què serveix? Com es desenvolupa aquesta capacitat? Què passa i què hem de fer quan aquesta capacitat es veu compromesa com passa amb la malaltia de l'Alzheimer?

El pròxim 22 de gener a les 18 h trobareu les respostes a totes aquestes preguntes a la casa Golferichs en la conferència teatralitzada "Más allá de las palabras". Una obra creada per l'InCiTe que es dirigeix a les persones afectades directa i indirectament per l'Alzheimer i, en general, a un públic que desitgi comprendre les bases anatòmiques i biològiques de la comunicació verbal i no verbal, i com condicionen la nostra percepció i comprensió del món.

Másalládelaspalabras_930x3701

Aquesta conferència serà la tercera d'una sèrie de conferències teatralitzades que s'han representat a les diferents Associacions de Familiars d'Alzheimer de Catalunya, entre les que s'inclou la nostra. De fet, la seva raó de ser surgeix de les inquietuds del públic que ha assistit al llarg d'aquests dos anys de representació.

Integrar les emocions en la comunicació i la relació amb el malalt d'Alzheimer és l'objectiu de la conferència teatralitzada "Más allá de las palabras".

 

2018-04-16T14:34:54+00:00