Pel Sant Jordi 2014, AFAB munta la paradeta

Pel Sant Jordi 2014, AFAB munta la paradeta

rosa libro2

Com cada any, a l‘AFAB compartim la Diada de Sant Jordi amb tots vosaltres aixecant una carpa en un lloc ben cèntric de la ciutat de Barcelona: Gran Via amb Passeig de Gràcia.

A la nostra carpa es podran trobar roses i llibres, evidentment, però també informació sobre les nostres activitats i sobre la circumstància que ens reuneix a tots allà, la malaltia d’Alzheimer i el problema social que suposa.

Com en tota bona paradeta de Sant Jordi, tindrem autors signant les seves obres. Ens visitaran la doctora Perla Kaliman i el xef Miguel Aguilar, autors del llibre COCINA PARA TU MENTE, que presenta els avenços de la ciència relacionats amb estils de forma saludables en forma de receptari sobre alimentació neuro-protectora. Perla Kaliman es doctora en bioquímica i investigadora del CSIC, i Miguel Aguilar és cuiner i tècnic superior en nutrició. Signaran exemplars del seu llibre de 12:00 a 14:00 i de 17:00 a 19:00.

Enguany, podreu trobar la carpa d’AFAB a tocar de la cantonada del Passeig de Gràcia amb la Gran Via de les Corts Catalanes, concretament davant del número 611.

Aprofiteu aquesta festa tan popular per sortir al carrer a gaudir del tan desitjat sol de primavera. Allà us trobareu amb nosaltres, i, sobretot, amb els llibres i els seus autors!

2018-04-16T14:34:54+00:00