Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demència

Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demència

El passat divendres 22 de juny vam celebrar la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demència a la Casa Palau Macaya amb motiu del nostre 35è aniversari.

Vam viure un matí ple de coneixement, moltes preguntes i bon ambient amb un objectiu: Fer difusió i lluitar pels drets de les persones amb Alzheimer.

Es dirigia a familiars, professionals sanitaris, educadors i treballadors socials per fomentar el bon tracte i la protecció de les persones amb demència.

Aquest va ser el desenvolupament de la Jornada:

  • Va inaugurar la Jornada la presidenta de l’AFAB, Juana Sánchez, que va recordar que en el 35è aniversari de l'Associació l'AFAB segueix oferint els seus recursos a la sensibilització i divulgació d'informació de servei per a les famílies de persones en Alzheimer.
  • El Sr. Alejandro Vila, advocat especialitzat en dret civil i col·laborador de l’AFAB, va parlar sobre les mesures de suport de les famílies referents a la reforma del codi civil. Aquest tema va interessar molt i la gent va realitzar moltes preguntes.
  • Vam tractar el maltractament de la Demència a la família amb una xerrada conduïda pel Sr. Juan Garcia, neuropsicòleg AFAB.
  • La Sra. Inma Fernández va presentar la campanya de l’AFAB “Bon tracte en les demències”.
  • Es va presentar de la guia interna de la PG-ME per a l’assistència a persones amb Alzheimer i la intervenció davant un maltractament per Judith Avellaneda, mossa de la Unitat Central d’Atenció i Seguiment a Víctimes, i la Caporala Anna Hernández, de la Unitat Central de Proximitat i Relacions amb la Comunitat.

Moltes gràcies a tots els que vau poder venir i participar en la Jornada!

Aquest és un recull dels millors moments que vam viure:

imatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demènciaimatge Resum de la Jornada de seguretat jurídica, dignitat i protecció a les persones amb demència
2018-04-16T14:34:54+00:00