Solidaritat i Bollywood units en la lluita contra l'Alzheimer.

Solidaritat i Bollywood units en la lluita contra l'Alzheimer.

L’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer (AFAB) presenta aquesta obra musical a l’estil de Bollywood, la recaptació de la qual es destinarà a la conscienciació i el suport dels familiars de les persones que pateixen aquesta malaltia. 

Bollywood se suma a la lluita contra l’Alzheimer amb l’espectacle Dildara, un tour musical per diferents estils de la cultura bollywood: clàssic, tradicional, modern i fusió. Una festa per al cor, que compta amb la participació de més de 80 persones en escena, de 10 a 60 anys, inclosos el grup “Aruna” format per nenes amb capacitats especials. També compta amb la col·laboració especial de Din Tak, un poderós grup especialista en Bhanga, música i ball originaris del Punjab.

Dancing Ganesh és la companyia de Bollywood encarregada de donar forma d’aquesta obra musical que tindrà lloc el proper  diumenge 3 de juliol a les 19 h al Sant Andreu Teatre, saT! La recaptació íntegra de l’obra anirà a parar a la nostra associació. Podeu comprar les vostres entrades a la seu de l'AFAB ( Cartagena, 182 - Barcelona)

Des de l'AFAB, volem agraïr a Gustavo Corral, director i coreògraf de Dancing Ganesh la seva desinteressada col·laboració.

Moltes gràcies! 

poster-dildara

 

Acte: Espectacle de Bollywood

Data: 3 juliol

Hora: 19 hores

Lloc: saT! Sant Andreu Teatre: Neopàtria 54, 08030 Barcelona

Participen: Dancing Ganesh

Preu entrades: 10 € que es destinaran íntegrament a l’AFAB

Compra d’entrades: seu AFAB c/ Cartagena, 182 – Tel. 934 125 746 / 934 127 669 o afab@afab-bcn.org

2018-04-16T14:34:54+00:00