Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimer

Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimer

El divendres els usuaris i usuàries del centre de Cartagena van sortir a donar un passeig amb Golondrines amb el programa Veles per l'Alzheimer.

Es tracta d’una associació molt interessant que promou activitats relacionades amb la mar per a malalts d'Alzheimer, els seus familiars i cuidadors, amb l'objectiu d'ajudar a millorar la seva qualitat de vida.

Vam fer una visita amb profunditat per tot el port de Barcelona i ens vam quedar impactats de les dimensions d'alguns dels creuers amarrats.

Poc a poc vam anar mar endins i l'experiència va ser increïble. La brisa del mar, la sensació de llibertat, el moviment de les onades... mentre escoltàvem poemes d'un dels voluntaris de l'AFAB que ens acompanyava.

Moltes gràcies Veles per l'Alzheimer per aquest regal.

imatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimerimatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimerimatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimerimatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimerimatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimerimatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimerimatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimerimatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimerimatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimerimatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimerimatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimerimatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimerimatge Sortida amb Golondrines amb Veles per l’Alzheimer
2018-04-16T14:34:54+00:00