Taller de dansa al Centre

Taller de dansa al Centre

Com ens agrada la dansa!

Una de les activitats que més agrada als nostres usuaris és el taller de dansa que cada any oferim a l'AFAB, es tracta d'una activitat que entra dins del projecte Ballant amb l'Alzheimer, que portem a terme conjuntament amb la Universitat Ramon Llull i el Conservatori Superior de Dansa, de l'Institut del Teatre, des de fa anys als nostres centres i que ens ha permès gaudir dels beneficis que aporta la dansa a les persones amb Alzheimer.

De les conclusions d'aquest projecte, podem extreure'n que quan ballen, les persones amb Alzheimer augmenten la seva socialització (es promou les relacions intergeneracionals i experimenten noves situacions amb estudiants que els ajuden a sortir de la cotidianitat). També milloren el seu estat d'ànim, promogut pel fet de fer una nova activitat i els moviments directament relacionats amb la música. El taller els manté actius i la relaxació al final de la pràctica, els aporta benestar, calma i tranquilitat. 

La dansa es considera un tractament no farmacològic que alleugera els símptomes i amplia els factors potenbcials per a tenir una vida activa, i acostuma a millorar l'ànim i facilita la sociabilització. 

Ens encanta ballar!

 

 

2018-04-16T14:34:54+00:00