Tornem a la Barcelona del segle XIII i ens endinsem al Mediterrani amb els usuaris de l'AFAB.

Tornem a la Barcelona del segle XIII i ens endinsem al Mediterrani amb els usuaris de l'AFAB.

A finals de mes els usuaris de l'AFAB van visitar l'exposició Drassanes i galeres del museu marítim de Barcelona (MMB). Aquest espai inclou un recorregut emmarcat en una escenografia en forma de galera en construcció. A més, s'exposen peces de les col·leccions del MMB, incloent-hi peces que pertanyen a la història de les Drassanes Reials, models de l'edifici i diferents models de galeres.

IMG_0283

Unes animacions audiovisuals ens van introduir a la Barcelona del segle XIII i en els grans conflictes bèl·lics del Mediterrani protagonitzats per les galeres. Aquestes projeccions es combinen amb elements interactius que permeten al visitant conèixer el procés de construcció de les galeres i la vida a bord de manera dinàmica i experiencial.

[[gallery ids="8477,8472" type="rectangular"]]

Uns simuladors de rems instal·lats en l'exposició ens van permetre, viure en primera mà l'esforç que representava remar en una galera.

[[gallery ids="8474,8473" type="rectangular"]]

Com sempre, va ser una activitat molt gratificant per tots, ens vam sentir molt estimats i van ser molt atents amb nosaltres. Vam aprendre moltes coses i ja tenim ganes de tornar-hi ben aviat, ja que el MMB té moltes experiències per oferir-nos.

Aquí us deixem més fotografies d'aquest dia tan interessant!

[[gallery ids="8478,8471,8470,8477,8472" type="rectangular"]]

2018-04-16T14:34:54+00:00