Treballs manuals per fomentar l’estimulació

Treballs manuals per fomentar l’estimulació

Els usuaris de l’AFAB, com cada any, han decorat les parets dels dos centres de dia situats a Barcelona; un al Carrer Riera d'Horta, 32 i, l'altre, al Carrer de Cartagena, 182, amb treballs manuals, alguns ja estan relacionats amb la tardor.

Aquests treballs manuals impliquen diverses activitats: dibuixar, pintar, retallar, organitzar, decorar, enganxar... Amb la finalitat d'aconseguir l'estimulació sensorial dels usuaris, la millora les seves habilitats de pensament i, també per fomentar l'activació dels usuaris.

L'AFAB a través d'aquests treballs manuals vol aconseguir la millor inserció i estimulació dels usuaris amb la finalitat no només de controlar la malaltia, sinó que també, d'aconseguir que ells se sentin realitzats, integrats i millor amb ells mateixos.

imatge Treballs manuals per fomentar l’estimulacióimatge Treballs manuals per fomentar l’estimulacióimatge Treballs manuals per fomentar l’estimulacióimatge Treballs manuals per fomentar l’estimulacióimatge Treballs manuals per fomentar l’estimulacióimatge Treballs manuals per fomentar l’estimulació
2018-04-16T14:34:54+00:00