Un matí ple de moviment a l'AFAB-I amb els alumnes de Blanquerna

Un matí ple de moviment a l'AFAB-I amb els alumnes de Blanquerna

Aquesta setmana hem rebut en el nostre centre de Cartagena una visita molt esperada: els alumnes del Grau de Ciències de l'Activitat física i esport de la Universitat Blanquerna.

Els usuaris i usuàries del centre tenien moltíssimes ganes de tornar a veure'ls per a poder gaudir d'un matí ple de moviment.

Els alumnes van preparar una sessió de psicomotricitat completament personalitzada per als usuaris amb la qual els van fer moure, pensar i, sobretot, passar una bona estona.

Moltes gràcies als alumnes de Blanquerna per l’experiència.

Esperem tornar a veure-us molt aviat.

imatge Un matí ple de moviment a l'AFAB-I amb els alumnes de Blanquernaimatge Un matí ple de moviment a l'AFAB-I amb els alumnes de Blanquernaimatge Un matí ple de moviment a l'AFAB-I amb els alumnes de Blanquernaimatge Un matí ple de moviment a l'AFAB-I amb els alumnes de Blanquernaimatge Un matí ple de moviment a l'AFAB-I amb els alumnes de Blanquernaimatge Un matí ple de moviment a l'AFAB-I amb els alumnes de Blanquernaimatge Un matí ple de moviment a l'AFAB-I amb els alumnes de Blanquernaimatge Un matí ple de moviment a l'AFAB-I amb els alumnes de Blanquerna
2018-04-16T14:34:54+00:00