Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de dia

Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de dia

Aquesta setmana hem fet una activitat molt dolça: la visita al museu de la xocolata de Barcelona. 

El Museu de la Xocolata és un equipament dinàmic impulsat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona, ubicat a l’antic convent de Sant Agustí, que presenta un recorregut pels orígens de la xocolata, la seva arribada a Europa i la seva difusió com un element situat entre el mite i la realitat, entre les propietats medicinals i el seu valor nutritiu, que relacionen tradició amb futur i que formen part del nostre imaginari col·lectiu.

A més d'un recorregut per la història de la xocolata, vam gaudir d'una activitat manual molt divertida amb xocolata. Cada un dels nostres usuaris va fer una petita creació en xocolata amb la supervisió del personal del museu. Totes amb molt bon gust!

Aquí us deixem algunes de les fotografies d'aquesta jornada tan dolça:

 

 

 

imatge Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de diaimatge Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de diaimatge Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de diaimatge Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de diaimatge Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de diaimatge Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de diaimatge Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de diaimatge Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de diaimatge Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de diaimatge Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de diaimatge Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de diaimatge Una activitat molt dolça amb els usuaris del centre de dia
2018-04-16T14:34:54+00:00