Una vistita virtual al Museu Marítim

Una vistita virtual al Museu Marítim

A l'AFAB durant la Setmana Santa hem fet un munt d'activitats als nostres centres! Com ja sabeu, portem un temps visitant els museus de forma virtual gràcies a Museus de Catalunya. 

Ens agrada tant visitar museus! Un dels nostres favorits és el Museu Marítim, ja que ens permet descobrir embarcacions i aprendre més sobre la cultura i el patrimoni marítim. Però com que encara no ens hi podem desplaçar, ens van preparar una visita virtual que va fusionar dues de les activitats que més ens fan gaudir: la música i els museus. 

Que divertit va ser cantar havaneres i cançons relacionades amb el mar, mentre apreniem i descobriem vaixells "navegant entre cançons".

Us deixem algunes fotografies de l'activitat als nostres dos centres: 

 

 

 

imatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítimimatge Una vistita virtual al Museu Marítim
2018-04-16T14:34:54+00:00