Veles per l'Alzheimer ens visita

Veles per l'Alzheimer ens visita

A l'AFAB estem molt contents de formar part del projecte Veles per l'Alzheimer.  

Veles per l'Alzheimer és una associació sense ànim de lucre que promou activitats relacionades amb la mar per a malalts d'Alzheimer, familiars i cuidadors, amb l'objectiu final de contribuir a millorar-ne la qualitat de vida. No són activitats aïllades, sinó encaminades a la concienciació i sensibilització sobre la malaltia i la importància de la investigació per tal de combatre-la. És un projecte coral i de llarga durada dissenyat sobre tres eixos: la formació, en manteniment de vaixells de la classe Mini 6.50, la divulgació, en regates i en l'àmbit social amb activitats de promoció.

Aquesta setmana, dos navegants de vela amb molta experiència ens van fer una visita per explicar-nos tot allò que saben sobre la navegació a vela. Una xerrada molt interessant on hem après dades molt curioses i ens han ensenyat les regates que fan durant l'any. 

Però el millor de tot ha estat que ens han proposta dissenyar les imatges per a les dues embarcacions! Un repte que estem disposats a assumir! 

Tenim moltes ganes d'ensenyar-vos els dissenys!

 

imatge Veles per l'Alzheimer ens visitaimatge Veles per l'Alzheimer ens visitaimatge Veles per l'Alzheimer ens visitaimatge Veles per l'Alzheimer ens visitaimatge Veles per l'Alzheimer ens visitaimatge Veles per l'Alzheimer ens visitaimatge Veles per l'Alzheimer ens visitaimatge Veles per l'Alzheimer ens visitaimatge Veles per l'Alzheimer ens visitaimatge Veles per l'Alzheimer ens visita
2018-04-16T14:34:54+00:00