VII Congrés Nacional de l'Alzheimer

VII Congrés Nacional de l'Alzheimer

Durant els dies 14, 15 i 16 de novembre de 2019, Osca serà l'eix neuràlgic de l'acció social contra l'Alzheimer, acollint un esdeveniment únic amb vocació constructiva i d'influència per a la dotació de contingut a la Política d'Estat que aquest país necessita.
El Palau de Congressos d'Osca acollirà a representants de tota l'estructura confederal, voluntaris i professionals de les més de 300 Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres Demències que dia a dia s'afanyen per millorar la situació de les famílies afectades, així com professionals que presten els seus serveis en altres recursos sociosanitaris tant públics com privats. S'espera que entre 400 i 600 persones es donin cita en aquest Congrés i comparteixin els seus coneixements i experiències, aportin les seves visions sobre les maneres d'intervenir en les conseqüències de la malaltia i, en definitiva, enriqueixin la tasca de tots els que treballem per les persones afectades per l'Alzheimer i les seves conseqüències.
Sota el lema "#Evolució", el Congrés tindrà un contingut de caràcter eminentment associatiu i social; el principal objectiu és celebrar un Congrés útil per als assistents, de manera que puguin aportar i rebre coneixements que serveixin per adaptar-los i implantar-los en les Associacions confederades i en altres recursos, públics i privats, que ofereixen de serveis especialitzats a les persones amb Alzheimer i altres demències.
L'AFAB també serà present en el congrés, així com nombroses Associacions que formem part de FAFAC, com ara el projecte "Cuida el teu cervell. Importància de la prevenció de la salut cerebral dins de les associacions" que presentarà el Dr. Juan Luis García Fernández. Neuropsicòleg d'AFAB-FAFAC; la conferència Mètodes alternatius a les contencions físiques i a l'ús abusiu dels psicofàrmacs en el nostre Centr amb el ponent D. Joan Carles Molina Abad, Treball Social de Centre de dia AFA Maresme; la ponència Malaltia d'Alzheimer i Síndrome de Down. ¿Dues cares de la mateixa moneda? de D. Álvaro González Pérez, psicòleg especialitzat en neuropsicologia i director de centre Alois de Molins de Rei (Barcelona) de l'AFA Baix de l'Llobregat o bé la presentació del projecte "Apropant-nos a el territori" de la Sra. Ananda García Gomez, psicòloga de l'AFA Reus i Baix Camp, entre moltes altres col·laboracions. 
Al següent enllaç podeu consultar el programa: https://www.congresonacionaldealzheimer.org/es/programa-congreso-nacional-alzheimer

2018-04-16T14:34:54+00:00