Visita a l'Auditori per començar l'any amb bona sintonia

Visita a l'Auditori per començar l'any amb bona sintonia

 

El passat 12 de gener vam fer una sortida molt especial: un matí d'orquestra adreçat a les persones que pateixen la malaltia de l'Alzheimer.

L'activitat formava part del programa d'inclusió "Apropa cultura", que afavoreix l'assistència a la programació dels principals equipaments culturals de Catalunya i que enforteix les experiències vitals dels col·lectius més vulnerables i fa realitat el dret a la cultura per a tothom.

En primer lloc, vam gaudir de les cançons que més ens agraden com ara "Noelia", "Eres tú", "Chica yeyé" o "Tengo una debilidad", interpretades pels estudiants de l'ESMUC , que ja haviem tingut l'oportunitat de conèixer anteriorment al Bingo Musical que vam organitzar al centre.

Tot seguit, vam tenir l'honor de poder assistir a l'assaig de l'Orquestra Nacional de Catlunya. Tot un privilegi!

I per finalitzar, vam fer un taller de musicoteràpia, on vam poder experimentar amb els diferents instruments i seguir el ritme de les cançons que ens proposaven.

L'activitat va ser un gran èxit. I tant ens va agradar que hem iniciat un nou programa de col·laboració amb l'Auditori per tal de poder repetir aquesta experiència.

Aquí teniu unes fotos d'aquest dia tan musical!

[[gallery ids="4664,4663,4661,4660,4659,4658,4657" type="slideshow"]]

 

2018-04-16T14:34:54+00:00