Visita al MNAC, el millor art de Barcelona amb tan sols un clic!

Visita al MNAC, el millor art de Barcelona amb tan sols un clic!

Avui ens endinsem al MNAC, situat al Palau Nacional de Montjuïc. Un museu que agrupa totes les arts amb la missió de conservar i exhibir la col·lecció d'art català més important del món, mostrant-lo tot des del romànic fins a l'actualitat. Tota una col·lecció per conèixer, interpretar i gaudir de les obres d'art.

Hi ha moltes maneres de visitar el museu, nosaltres el descobrim tots junts, mentre parlem, comentem i gaudim d'una estona divertida, interactiva i enriquidora.

imatge Visita al MNAC, el millor art de Barcelona amb tan sols un clic!imatge Visita al MNAC, el millor art de Barcelona amb tan sols un clic!imatge Visita al MNAC, el millor art de Barcelona amb tan sols un clic!imatge Visita al MNAC, el millor art de Barcelona amb tan sols un clic!imatge Visita al MNAC, el millor art de Barcelona amb tan sols un clic!imatge Visita al MNAC, el millor art de Barcelona amb tan sols un clic!imatge Visita al MNAC, el millor art de Barcelona amb tan sols un clic!imatge Visita al MNAC, el millor art de Barcelona amb tan sols un clic!imatge Visita al MNAC, el millor art de Barcelona amb tan sols un clic!
2018-04-16T14:34:54+00:00