Visita al Museu Marítim

Visita al Museu Marítim

Aquesta setmana amb els usuaris i usuàries dels centres de dia hem visitat el Museu Marítim, en concret l'exposició de fotografia IMATGES TROBADES. LA BARCELONA MARÍTIMA DE POSTGUERRA. El fons Joaquín Tusquets de Cabirol.

A través d’aquesta exposició es ressalten algunes de les fotografies més destacades i una selecció de temes que contextualitzin l’obra de Tusquets. L’exposició també fa un retrat de  la Barcelona de l’època, del museu  del moment inaugurat l’any 1941 per la Diputació de Barcelona  i del propi Port de Barcelona. Joaquín Tusquets De Cabirol (1904-1979) era una persona apassionada de la fotografia. La seva posició benestant, de professió pèrit químic i copropietari d’una fàbrica de química industrial, li permetia dedicar unes intenses hores a retratar instantànies de la vida quotidiana del seu voltant durant els durs anys de post-guerra. 

Una visita molt interessant que ens ha portat molts records de la Barcelona d'abans. 

Aquí en podeu veure les fotografies: 

imatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítimimatge Visita al Museu Marítim
2018-04-16T14:34:54+00:00